Αρχική Σελίδα

HAINING MIYA TEXTILE CO., LTD Εταιρικό Προφίλ

Εταιρικό Προφίλ

Επισκόπηση επιχείρησης

 

Προσφορά του ευρέος φάσματος των προϊόντων
Το Miya είναι μια επαγγελματική εταιρία εξετάζοντας όλα τα είδη εξαρτημάτων ενδυμάτων, προσφέρει τη διάφορη σημείωση μεταξύ των γραμμών του κειμένου όπως την υφαμένη αργαλειός τηκτή σημείωση μεταξύ των γραμμών του κειμένου προβολών ύδατος, διπλή μη υφαμένη σημείων τηκτή σημείωση μεταξύ των γραμμών του κειμένου, σημείωση μεταξύ των γραμμών του κειμένου περιλαίμιων πουκάμισων, spunbond μη υφαμένο ύφασμα, όλα τα είδη κουμπιών, νήματα και ούτω καθεξής.
Όφελος από τα πλεονεκτήματα προϊόντων μας
Εμείς που συνεργαζόμαστε στενά με τα σταθερά εργοστάσια με υψηλό - τα ποιοτικά προϊόντα και η ανταγωνιστική τιμή, ΩΣ νέα ομάδα αλλά με 10 έτη εμπειρίας σε αυτόν τον τομέα, ποιότητα, ισχυρός, υπομονετικός, ενθουσιώδης, αποδοτική θα είναι η κατεύθυνση προόδου μας που θα μπορούσε να εφοδιάσει τους πελάτες με την πλήρης-κατηγορία, λογική τιμή, έγκαιρη παράδοση, υλικά προϊόντα του κατάλληλος-ποιοτικού ράφτη.
 
Υιοθέτηση των μηχανών και των τεχνολογιών
Το συνεργασμένο εργοστάσιό μας έχει προωθήσει τον εξοπλισμό, την επιστημονική διαχείριση και την ισχυρή τεχνική δύναμη καθώς επίσης και την άριστη ομάδα πωλήσεων. Παρέχετε μια μεγάλη έκταση των προϊόντων και των ποιοτικών υπηρεσιών για τη βιομηχανία ενδυμασίας.
 
Κίνα HAINING MIYA TEXTILE CO., LTD Εταιρικό Προφίλ 0Κίνα HAINING MIYA TEXTILE CO., LTD Εταιρικό Προφίλ 1Κίνα HAINING MIYA TEXTILE CO., LTD Εταιρικό Προφίλ 2
 
 
Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

Κατά τη διάρκεια των ετών, έχουμε δουλεψει σκληρά για να προωθήσουμε και να πραγματοποιήσουμε τον εκσυγχρονισμό των ιατρικών πωλήσεων, και ενεργά καλλιεργημένος και έχουμε ενισχύσει τη δυνατότητα της ανεξάρτητης καινοτομίας των υπαλλήλων. Ολικές ανακαίνιση και βελτίωση της αρχικού επιχειρησιακής περιοχής, των εγκαταστάσεων και του εξοπλισμού, και της σύγχρονης διαχείρισης υπολογιστών. Ελπίδα να καθιερωθούν οι μακροπρόθεσμες συνεργασίες και να κερδηθεί η φήμη αγοράς.

Αυξανόμαστε thescale του εμπορίου και των πελατών μέσω έξω του κόσμου. Με την καλή φήμη μας έχουμε κερδίσει την εμπιστοσύνη των πελατών μας. Είναι βοήθειες ο εκσυγχρονισμός της χώρας μας και προωθεί τις οικονομικές και τεχνικές ανταλλαγές με τον υπόλοιπο κόσμο. Κοιτάζουμε επίσης προς τα εμπρός για να ενισχύσουμε τη φιλία με άλλες χώρες και να κάνουμε το θετικό αντίκτυπο.

Θερμά ελπίζουμε ότι εσείς και μαζί, χέρι-χέρι, δημιουργείτε το λαμπρό μέλλον.

HAINING MIYA TEXTILE CO., LTD HAINING MIYA TEXTILE CO., LTD HAINING MIYA TEXTILE CO., LTD HAINING MIYA TEXTILE CO., LTD
1 2 3 4
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Ωκεανία

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Εξαγωγέας

Εταιρεία Εμπορίας

Πωλητής

Μάρκες : Miya

Αριθμός Υπαλλήλων : 5~10

Ετήσιες πωλήσεις : 2000000-5000000

Ιδρύθηκε Έτος : 2015

Εξαγωγή pc : 80% - 90%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

Κίνα HAINING MIYA TEXTILE CO., LTD Πιστοποιήσεις