Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΣημείωση μεταξύ των γραμμών του κειμένου λιωσίματος

Πολυεστέρας/βαμβάκι Stitchable που σημειώνει μεταξύ των γραμμών του κειμένου την ανθεκτική μαλακή ισχυρή σύνδεση για τα εγχώρια κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα

Πολυεστέρας/βαμβάκι Stitchable που σημειώνει μεταξύ των γραμμών του κειμένου την ανθεκτική μαλακή ισχυρή σύνδεση για τα εγχώρια κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα

Πολυεστέρας/βαμβάκι Stitchable που σημειώνει μεταξύ των γραμμών του κειμένου την ανθεκτική μαλακή ισχυρή σύνδεση για τα εγχώρια κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα
Πολυεστέρας/βαμβάκι Stitchable που σημειώνει μεταξύ των γραμμών του κειμένου την ανθεκτική μαλακή ισχυρή σύνδεση για τα εγχώρια κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα Πολυεστέρας/βαμβάκι Stitchable που σημειώνει μεταξύ των γραμμών του κειμένου την ανθεκτική μαλακή ισχυρή σύνδεση για τα εγχώρια κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα Πολυεστέρας/βαμβάκι Stitchable που σημειώνει μεταξύ των γραμμών του κειμένου την ανθεκτική μαλακή ισχυρή σύνδεση για τα εγχώρια κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα Πολυεστέρας/βαμβάκι Stitchable που σημειώνει μεταξύ των γραμμών του κειμένου την ανθεκτική μαλακή ισχυρή σύνδεση για τα εγχώρια κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα Πολυεστέρας/βαμβάκι Stitchable που σημειώνει μεταξύ των γραμμών του κειμένου την ανθεκτική μαλακή ισχυρή σύνδεση για τα εγχώρια κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα

Μεγάλες Εικόνας :  Πολυεστέρας/βαμβάκι Stitchable που σημειώνει μεταξύ των γραμμών του κειμένου την ανθεκτική μαλακή ισχυρή σύνδεση για τα εγχώρια κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα

Λεπτομέρειες:
Place of Origin: Zhejiang,China
Μάρκα: MIYA
Πιστοποίηση: OEKO-TEX100
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Minimum Order Quantity: 5000M
Τιμή: 0.20-0.70
Packaging Details: 2 rolls per package
Delivery Time: 15days
Payment Terms: TT

Πολυεστέρας/βαμβάκι Stitchable που σημειώνει μεταξύ των γραμμών του κειμένου την ανθεκτική μαλακή ισχυρή σύνδεση για τα εγχώρια κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα

περιγραφή
ύφος: Σαφής Πλάτος: 150cm
Ironable: Ναι Washable: Ναι
Χρόνος λιωσίματος: 10-15S Tearable: Ναι
Υλικό: Πολυεστέρας Βάρος: 30gsm
Υψηλό φως:

Σημείωση μεταξύ των γραμμών του κειμένου βαμβακιού πολυεστέρα βελονιών

,

Συνδέοντας σημείωση μεταξύ των γραμμών του κειμένου βαμβακιού πολυεστέρα

,

Σημείωση μεταξύ των γραμμών του κειμένου λιωσίματος για τα εγχώρια κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα

Περιγραφή προϊόντων:

Η σημείωση μεταξύ των γραμμών του κειμένου λιωσίματος είναι ένας τύπος υφάσματος που σχεδιάζεται συγκεκριμένα για τα ενδύματα. Είναι ένα εύρωστο και αξιόπιστο ύφασμα που δεν είναι shrinkable, αλλά είναι ξηρά αναγεννόμενο και τηκτό. Η θερμοκρασία λιωσίματος είναι μεταξύ 130-150℃ και το βάρος είναι 30gsm. Είναι τέλειο για τα ενδύματα που χρειάζονται μια ισχυρή και αξιόπιστη σημείωση μεταξύ των γραμμών του κειμένου. Η σημείωση μεταξύ των γραμμών του κειμένου λιωσίματος μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να βοηθήσει τα ενδύματα να διατηρήσουν τη μορφή και τη δομή τους. Αυτό το ύφασμα είναι πρέπει-έχει για οποιοδήποτε κατασκευαστή ενδυμάτων. Είναι επίσης μεγάλο για τη δημιουργία των μοναδικών και μοντέρνων ενδυμάτων. Η σημείωση μεταξύ των γραμμών του κειμένου λιωσίματος είναι η τέλεια επιλογή για οποιοδήποτε κατασκευαστή ενδυμάτων.

 

Χαρακτηριστικά γνωρίσματα:

  • Όνομα προϊόντων: Σημείωση μεταξύ των γραμμών του κειμένου λιωσίματος
  • Υλικό: Πολυεστέρας
  • Τηκτός: Ναι
  • Βάρος: 30gsm
  • Shrinkable: Αριθ.
  • Πλάτος: 150cm
Η σημείωση μεταξύ των γραμμών του κειμένου λιωσίματος είναι ένας ειδικός τύπος υφάσματος που χρησιμοποιείται στα ενδύματα για να παρέχει την πρόσθετες δύναμη και την υποστήριξη στο ύφασμα. Γίνεται από τον πολυεστέρα και είναι τηκτό, σημαίνοντας μπορεί να υιοθετηθεί εύκολα σε άλλα υφάσματα. Έχει ένα βάρος 30gsm και δεν είναι shrinkable, αλλά έχει ένα πλάτος 150cm.

Εφαρμογές:

Η σημείωση μεταξύ των γραμμών του κειμένου λιωσίματος MIYA είναι ένα ύφασμα που χρησιμοποιείται στη διαδικασία παραγωγής ενδυμάτων, και είναι κατάλληλη για ποικίλα προϊόντα μόδας και ενδυμασίας. Είναι ένα κύριο ύφασμα για τα ενδύματα, και παράγεται από MIYA σε Zhejiang, Κίνα. Πιστοποιείται από OEKO-TEX100, και έχει μια ελάχιστη ποσότητα διαταγής 5000M. Το φάσμα τιμών είναι από 0,20 έως 0,70 ανά ρόλο. Έρχεται συνήθως στις συσκευασίες 2 ρόλων, και έχει έναν χρόνο παράδοσης 15 ημερών. Οι όροι πληρωμής είναι TT. Είναι ξηρό αναγεννόμενο, με έναν χρόνο λιωσίματος 10-15s και καμίας διακένωσης, και είναι ironable. Το ύφος του είναι σαφές.

 

Τεχνικές παράμετροι:

Ιδιοκτησία Λεπτομέρειες
Shrinkable Αριθ.
Βάρος 30gsm
Θερμοκρασία λιωσίματος 130-150℃
Tearable Ναι
Χρώμα Λευκό/ο Μαύρος
Ύφος Σαφής
Τηκτός Ναι
Ξηρός αναγεννόμενος Ναι
Πλάτος 150cm
Υλικό Πολυεστέρας
Εφαρμογή Σημείωση μεταξύ των γραμμών του κειμένου λιωσίματος για τα ενδύματα, το υφαμένο και πλεκτό ύφασμα
 

Προσαρμογή:

Προσαρμοσμένη σημείωση μεταξύ των γραμμών του κειμένου λιωσίματος από MIYA

MIYA είναι ένα κύριο εμπορικό σήμα της σημείωσης μεταξύ των γραμμών του κειμένου λιωσίματος, παρέχοντας την υψηλής ποιότητας υφαμένη ενδύματα σημείωση μεταξύ των γραμμών του κειμένου για τους σφαιρικούς πελάτες. Η σημείωση μεταξύ των γραμμών του κειμένου μας είναι oeko-TEX100 που πιστοποιούνται με μια ελάχιστη ποσότητα διαταγής 5000M, και τα φάσματα τιμών από 0,20 έως 0,70. Κάθε συσκευασία έρχεται με δύο ρόλους και ο χρόνος παράδοσης είναι μέσα σε 15 ημέρες. Οι όροι πληρωμής είναι TT.

Το πλάτος του λιωσίματός μας που σημειώνει μεταξύ των γραμμών του κειμένου είναι 150cm, και το βάρος είναι 30gsm. Προσφέρουμε δύο χρώματα - λευκό και ο Μαύρος. Ο χρόνος λιωσίματος είναι 10-15s και το υλικό είναι πολυεστέρας.

Επιλέξτε MIYA για τις ανάγκες σημείωσης μεταξύ των γραμμών του κειμένου λιωσίματός σας και απολαύστε την καλύτερη ποιότητα σε μια μεγάλη τιμή!

 

Υποστήριξη και υπηρεσίες:

Η λιώνοντας σημειώνοντας μεταξύ των γραμμών του κειμένου τεχνική υποστήριξη και η υπηρεσία παρέχουν τις τεχνικές συμβουλές και τη βοήθεια στους πελάτες στη χρήση των λιώνοντας σημειώνοντας μεταξύ των γραμμών του κειμένου προϊόντων. Η πεπειραμένη ομάδα εμπειρογνωμόνων μας είναι διαθέσιμη για να απαντήσει στις ερωτήσεις σας και να παρέχει τις οδηγίες, που εξασφαλίζουν ότι παίρνετε των περισσότερων από τα λιώνοντας σημειώνοντας μεταξύ των γραμμών του κειμένου προϊόντα σας. Έχουμε μια εκτενή βιβλιοθήκη των εκπαιδευτικών βίντεο και των σεμιναρίων που θα σας βοηθήσουν για να καταλάβουν το προϊόν και τα χαρακτηριστικά γνωρίσματά του. Προσφέρουμε επίσης τη μακρινή και επιτόπια υποστήριξη, έτσι ώστε μπορείτε να πάρετε τη βοήθεια που χρειάζεστε γρήγορα και εύκολα. Η ομάδα μας πρόκειται πάντα εδώ να σας βοηθήσει με οποιαδήποτε ερωτήσεις ή ζητήματα που μπορείτε να έχετε με τα λιώνοντας σημειώνοντας μεταξύ των γραμμών του κειμένου προϊόντα σας.

 

Συσκευασία και ναυτιλία:

Συσκευασία και ναυτιλία

Η σημείωση μεταξύ των γραμμών του κειμένου λιωσίματος συσκευάζεται και στέλνεται σύμφωνα με τις ακόλουθες οδηγίες:

  • Το προϊόν πρέπει να συσκευαστεί ασφαλώς για να εξασφαλίσει ότι προστατεύεται κατά τη διάρκεια της ναυτιλίας.
  • Η συσκευασία πρέπει να ονομαστεί σαφώς με το όνομα προϊόντων και τη στέλνοντας διεύθυνση.
  • Το προϊόν πρέπει να σταλεί μέσα σε 24 ώρες από την παραλαβή της διαταγής.
  • Η ναυτιλία πρέπει να γίνει μέσω μιας σαφούς υπηρεσίας παράδοσης.
«

FAQ:

Q1: Τι το λιώσιμο σημειώνει μεταξύ των γραμμών του κειμένου;
Α1: Η σημείωση μεταξύ των γραμμών του κειμένου λιωσίματος είναι ένα είδος σημείωσης μεταξύ των γραμμών του κειμένου που πρέπει να λιωθεί ή να σιδερωθεί στο πίσω μέρος του υφάσματος. Είναι ένα είδος σύνδεσης του πράκτορα που μπορεί να κάνει το ύφασμα και το σημειώνοντας μεταξύ των γραμμών του κειμένου ραβδί από κοινού.
Q2: Τι το εμπορικό σήμα του λιωσίματος σημειώνει μεταξύ των γραμμών του κειμένου;
A2: Το εμπορικό σήμα της σημείωσης μεταξύ των γραμμών του κειμένου λιωσίματος είναι MIYA.
Q3: Πού η θέση προέλευσης του λιωσίματος σημειώνει μεταξύ των γραμμών του κειμένου;
A3: Η θέση προέλευσης της σημείωσης μεταξύ των γραμμών του κειμένου λιωσίματος είναι Zhejiang, Κίνα.
Q4: Τι η πιστοποίηση του λιωσίματος σημειώνει μεταξύ των γραμμών του κειμένου;
A4: Η πιστοποίηση της σημείωσης μεταξύ των γραμμών του κειμένου λιωσίματος είναι oeko-TEX100.
Q5: Τι η ελάχιστη ποσότητα διαταγής και η τιμή του λιωσίματος σημειώνουν μεταξύ των γραμμών του κειμένου;
A5: Η ελάχιστη ποσότητα διαταγής σημείωσης μεταξύ των γραμμών του κειμένου λιωσίματος είναι 5000M, η τιμή είναι μεταξύ 0,20 και 0,70. Οι λεπτομέρειες συσκευασίας είναι 2 ρόλοι ανά συσκευασία. Ο χρόνος παράδοσης είναι 15 ημέρες και οι όροι πληρωμής είναι TT.

Στοιχεία επικοινωνίας
HAINING MIYA TEXTILE CO., LTD

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mark

Τηλ.:: 86-13645830748

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα